Különleges színházlátogatás a Centrál Lions Klubbal és a SUHANJ! alapítvánnyal

esemény kezdete: 2018. október 27. 19:00
esemény vége: 2018. október 27. 21:00

Október 27-én ismét megrendezésre kerül a SUHANJ! Alapítvány Janikovszky Éva: A lemez két oldala című művéből készült jótékonysági felolvasóestje, amelynek különlegessége, hogy teljesen sötétben adják elő a színművészek. A programot kulturális jellegén túl szemléletformálási szándékkal hívták életre, az alapítvány célja látó társaink számára megmutatni, hogy a fogyatékosság nem akadály sem a sportban, sem az aktív kikapcsolódásban. Az érdeklődők egyúttal megismerhetik hogy milyen élményeket élnek át egy színházlátogatás alkalmával látássérült és vak társaink. 

 
Az esemény Facebook linkje itt található!
Jegyvásárlás linkje itt található.
 
Helyfoglalás érkezési sorrendben, a szervezők a Lions klub tagoknak foglalnak helyet, erre igényeket kérjük Vrancsik Juditnak a Centrál LC-nél jelezzétek (juditv[kukac]hotmail.com).

Képgaléria

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Budapest Centrál Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 1055 Budapest,
Balassi Bálint utca 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba