Önkéntesünk a SUHANJ! alapítvánnyal futott

Zombori Dávid, klubunk tagja úgynevezett guide-ként vett részt a Vivicitta futóversenyen 2018 áprilisban. Önkéntes társával két látássérült futót kísértek végig a 7 kilométeres versenytávon. Dávid önkéntes felkészítésen és futó edzéseken vett részt hogy megfelelő tempóban és technikával tudja kísérni a látássérült sportolót.

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek, valamint értelmi fogyatékkal élők számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez.

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Budapest Centrál Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 1055 Budapest,
Balassi Bálint utca 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba